Eitrefjell Telemarkklubb held til på Vendehjulet ved Ørsta Skisenter. Ørsta ligg midt i hjartet av dei idylliske Sunnmørsalpane og er heimkommunen til Ivar Aasen.
er kjende toppar som lokkar skientusiastar frå inn og utland til Ørsta.

"I nærheten av Ørsta kan det være vanskelig å velge blant alle godbitene. Vi gikk på Grøtdalstind og tipser i tillegg om mulighetene på Saudehornet og Skårasalen."

torsdag 6. mars 2014

X2 fjelltelemark avlyst!


Søndag var vi på synfaring av løypetraseen på Bondalseidet for X2 fjelltelemark. Det var generelt veldig lite snø og med det høgtrykket som er meldt dei neste dagane vil det med stor sannsynligheit ikkje vere snø igjen i nedre del av løypetraseen til å gjennomføre rennet. Det er heller ikkje meldt noke snø i løpet av neste veke som kan hjelpe oss. Løypetraseen vil då ikkje tilfredstille våre krav for gjennomføring. For oss er det heller ikkje aktuellt å flytte rennet til en annan lokasjon. På bakgrunn av dette har vi tatt den besluttninga å avlyse fjelltelemarkrennet.

Siste nytt! 
Var fram idag tirsdag og berre sidan søndag så har snøen minka betydelig. Med den varmen som er meldt ut resten av veka vil snøen sannsynelig vere borte i hovedtraseen løpet av veka. Bilda er frå søndag.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar