Eitrefjell Telemarkklubb held til på Vendehjulet ved Ørsta Skisenter. Ørsta ligg midt i hjartet av dei idylliske Sunnmørsalpane og er heimkommunen til Ivar Aasen.
er kjende toppar som lokkar skientusiastar frå inn og utland til Ørsta.

"I nærheten av Ørsta kan det være vanskelig å velge blant alle godbitene. Vi gikk på Grøtdalstind og tipser i tillegg om mulighetene på Saudehornet og Skårasalen."

mandag 16. april 2012

Flotte ETK resultat på Galdhøpiggrennet 2012!

Galdhøpiggrennet feira 25-års jubilum og det var suverene forhold i bakken med fast underlag og laussnø på toppen. Vi reiste nedover med 6 deltakarar, eit 3-mannslag og 3 individuelle startande og alle kjørte inn til gode passeringar.

Birgitte Bjørdal stilte i Dameklassa og sjølv med litt tekniske problemer underveis blei det en god 4.plass.
Årest rookie, Jon Kåre "Kyrre" Kvien, kjørte meget imponerande i sin Piggen-debut. Kyrre kom inn til en flott 11.plass i Herrer Veteran.
I Herrer Super Veteran fulgte Per Endre Woldsund opp dei gode resultata tidligare i sesongen og kom inn til ein fortjent 7.plass.
I 3-mannslag konkurransen stilte vi med Terje Moe, Paul Rune Ingebriktsen og Rune Lied. Meget god samla laginnsats gjorde at det blei best ever med 4.plass, i sterk konkurranse med 51 andre lag.

Resultatlister :          Damer          Herrer          3-mannslag       UppÅne

Basecamp

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar