Eitrefjell Telemarkklubb held til på Vendehjulet ved Ørsta Skisenter. Ørsta ligg midt i hjartet av dei idylliske Sunnmørsalpane og er heimkommunen til Ivar Aasen.
er kjende toppar som lokkar skientusiastar frå inn og utland til Ørsta.

"I nærheten av Ørsta kan det være vanskelig å velge blant alle godbitene. Vi gikk på Grøtdalstind og tipser i tillegg om mulighetene på Saudehornet og Skårasalen."

søndag 13. mars 2011

Siste nytt om Galdhøpiggrennet - 250 påmeldte til no!

Fikk dinne meldinga frå arr. av Galdhøpiggrennet i dag.


"Det snør i området Spiterstulen og Galdhøpiggen nå. Godværet til Galdhøpiggrennet er bestilt. Med snart 250 påmeldte, Ottar tilbake som speaker og et premiebord som er større enn noen gang, skal vi gjøre vårt beste for at Galdhøpiggrennet blir årets beste skifest. Men vi trenger litt hjelp fra deg: Dersom du melder deg på innen 1. april, kan vi i arrangørstaben  sette opp ryddige startlister før vi reiser opp til Spiterstulen for å forberede rennet. Der er det begrensningser både på internett og telefon. Rekker du ikke denne fristen, blir du å anse som etteranmeldt. Les mer om påmeldinger på galdhopiggrenet.com. Hilsen oss i Galdhøpiggrennet"


Definitivt årets beste skifest! Kan ikkje gå glipp av ditte folkens! Med 250 påmeldte alt, så er det berre å hive seg rundt å melde seg på før det er for seint! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar