Eitrefjell Telemarkklubb held til på Vendehjulet ved Ørsta Skisenter. Ørsta ligg midt i hjartet av dei idylliske Sunnmørsalpane og er heimkommunen til Ivar Aasen.
er kjende toppar som lokkar skientusiastar frå inn og utland til Ørsta.

"I nærheten av Ørsta kan det være vanskelig å velge blant alle godbitene. Vi gikk på Grøtdalstind og tipser i tillegg om mulighetene på Saudehornet og Skårasalen."

fredag 30. mars 2012

Vendehjulet i Påska

Det er ikkje meldt spesielt mykje sol i påska, men desto meir pudder! Vendehjulet er selvfølgelig åpent for medlemmane heile påska. Grillen står klar så det er berre å ta med seg grillmat, sette på traktaren og koke seg ei kanne kaffi.

Laurdag er det vanlig åpningstid på Skisenteret. Om det er stemning for det kan en selvfølgelig vere att etter stengetid. Planlegge neste topptur, diskutere kva fellelim som er best og dele smøretips til Påskerennet ;)

Onsdag blir det sosial samling på Vendehjulet. Etter en lang dag med pudderkjøring blir det nok fullt i relaxavdelinga. Vårt nye musikkanlegg står klart og grillen er varm langt utover kvelden,  så det er berre å møte opp folkens! Husk å kom deg opp på fjellet før trekket stenger kl.16.00.

Langfredag er det klart for Påskerennet vårt. Slik det ser ut for øyeblikket så blir det holdt bak i Nottane. Meir info om rennet kjem etterkvart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar