Eitrefjell Telemarkklubb held til på Vendehjulet ved Ørsta Skisenter. Ørsta ligg midt i hjartet av dei idylliske Sunnmørsalpane og er heimkommunen til Ivar Aasen.
er kjende toppar som lokkar skientusiastar frå inn og utland til Ørsta.

"I nærheten av Ørsta kan det være vanskelig å velge blant alle godbitene. Vi gikk på Grøtdalstind og tipser i tillegg om mulighetene på Saudehornet og Skårasalen."

fredag 11. mars 2011

Galdhøpiggrennet - NM fjelltelemark 8-10.april

Tid for påmelding til Galdhøpiggrennet. 


Norges mest spektakulere telemarkrenn, som i år har fått NM-status. Bli med på ei fantastisk helg saman med 400 telemarkentusiastar frå heile landet. Kan også nevnast at til årets renn er legendariske Ottar tilbake som speaker. 
ETK har lang tradisjon på Piggen og i fjor deltok vi med 10-12 stk, så håper du vil bli med i år . Rennet er begrensa til 400 deltakarar så det gjeld å vere tidleg ute med påmeldinga for å vere sikra plass. Så meld deg på og betal overnatting snarast!


Det er 3 øvelsar : Individuellt (ne' åleine), Lagkonkurranse (ne' i lag) og 'upp-Å-ne'
Meld deg på, eventuellt gå saman 3 stk og delta i lagkonkurransen. 
Nytt av året er at en kan stille med randoné-utstyr i i "upp-Å-ne" sidan Norsk Skialpinisne er blitt en del av Skiforbundet under Telemark-komiteen.
"Galdhøpiggrennet har i alle år hatt fantastisk god premiering - i fjor var verdien på nærmere kr 300.000,-!!! Det deles bl.a. ut premier for : Beste fall, beste telemarkstil, flotteste klassiske skiantrekk, beste damelag, beste lagnavn, beste lagånd og ikkje minst Gentleman prisen."
Vi har fått låne minibuss av Sparebank1 og reiser tidlig på ettermiddagen fredag 8.april og returnerer søndagen. På vei heim blir det stopp i Lom med en sving innom den lokale sportsbutikkken og kjøpe freske bakerivarer på det kjente Bakeriet i Lom
Bestilling av overnatting (link til Galdhøpiggrennet lengst ned til høgre)
Påmelding alle øvelser    


For inspirasjon, sjå Galdhøpiggfilmen 2010, med fleire ETK-deltakar :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar